Χρήσιμα Έντυπα

Γονική-Συναίνεση-Δημοσιότητας

Αξιότιμοι γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι το σχολείο φοίτησης του παιδιού σας έχει σχολική ιστοσελίδα, blog και ψηφιακή εφημερίδα.

Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου χρησιμοποιούν στο μάθημά τους πλατφόρμες του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου (Π.Σ.Δ.), όπως e-me, η-τάξη, lams, grafis, κ.λπ.

Στο πλαίσιο ενημέρωσης των παραπάνω ιστότοπων με τις δραστηριότητες του σχολείου και των προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων στο οποίο συμμετείχε το παιδί σας, παρακαλούμε να μας επιτρέψετε πιθανή ανάρτηση φωτογραφιών ή βίντεο στα οποία θα εμφανίζεται το παιδί σας στην ιστοσελίδα του σχολείου.

Το σχολείο δεσμεύεται ότι θα τηρήσει τους παρακάτω όρους:

  • Δεν θα αναρτηθούν άλλα προσωπικά δεδομένα του παιδιού σας, δηλαδή κάθε πληροφορία που χαρακτηρίζει το παιδί σας, όπως το όνομα, η διεύθυνση της οικίας σας, το τηλέφωνο επικοινωνίας (σταθερό ή κινητό), τα ενδιαφέροντά του, οι επιδόσεις του στο σχολείο, οι απόψεις του κ.λπ. σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία (Ν. 2472/1997 και 3471/2006) και όπως ορίζει η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.
  • Έχετε πάντα τη δυνατότητα να ζητήσετε τη διαγραφή των φωτογραφιών ή βίντεο αν θεωρήσετε ότι η πληροφορία αυτή θίγει το παιδί σας.

Θα πρέπει να αντιγράψετε το παρακάτω κείμενο και να το κάνετε επικόλληση σε υπεύθυνη δήλωση στο gov.gr

Υπεύθυνη Δήλωση Γονικής Συναίνεσης

  1. Δηλώνω υπεύθυνα ότι  Εγκρίνω ή  Δεν εγκρίνω

στην ιστοσελίδα, blog του σχολείο να εμφανίζεται το παιδί μου ____________________________________ που φοιτά στην ____ τάξη σε φωτογραφίες ή βίντεο που θα αναρτηθούν, με την προϋπόθεση ότι τηρούνται οι όροι της ελληνικής νομοθεσίας (Ν. 2472/1997 και 3471/2006) και της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

  • Δηλώνω υπεύθυνα ότι Εγκρίνω ή  Δεν εγκρίνω

την ανάρτηση σε ιστοσελίδα ή blog εργασιών και παραδοτέων από δράσεις του σχολείου.

  • Δηλώνω υπεύθυνα ότι Εγκρίνω ή  Δεν εγκρίνω

τη δημιουργία και χρήση λογαριασμού στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο.

Γονική-Συναίνεση-Δημοσιότητας

κατεβάστε από τον παραπάνω σύνδεσμο το κείμενο της γονικής συναίνεσης – δημοσιότητας

Αίτηση: http://gym-peir-patras.ach.sch.gr/attachments/article/12/aitisi.doc

Δικαιολόγηση Απουσιών: http://gym-peir-patras.ach.sch.gr/attachments/article/12/dikaiologisi%20apousion.pdf

Υπεύθυνη Δήλωση: http://gym-peir-patras.ach.sch.gr/attachments/article/12/ypeythdilosi.pdf

Εγκριτικό Σημείωμα Εκδρομής: http://gym-peir-patras.ach.sch.gr/attachments/article/12/%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CF%83%CE%B7%20%CE%95%CE%BA%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B7.doc

Εγκριτικό Σημείωμα Προγράμματος: http://gym-peir-patras.ach.sch.gr/attachments/article/12/%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CF%83%CE%B7%20%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1.doc

Χαιρετισμός Διευθυντή

Αγαπητοί μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί,
Καλωσορίσατε στον ιστότοπο του σχολείου μας! Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που σας καλωσορίζω σε αυτό τον χώρο που αποτελεί μια ηλεκτρονική αντανάκλαση της κοινότητάς μας.
Στόχος μας είναι να παρέχουμε μια υψηλής ποιότητας εκπαίδευση, να εμπνέουμε και να υποστηρίζουμε τους μαθητές μας σε κάθε βήμα τους. Μέσα από αυτόν τον ιστότοπο, θα έχετε την ευκαιρία να ενημερώνεστε για τις τελευταίες ανακοινώσεις, τα εκπαιδευτικά προγράμματα, τις εκδηλώσεις και πολλά άλλα.
Η εκπαιδευτική μας ομάδα είναι αφοσιωμένη στην ανάπτυξη των δυνατοτήτων του κάθε μαθητή μας και στην προετοιμασία τους για μια επιτυχημένη και φωτεινή μέλλουσα πορεία.
Μέσω της ιστοσελίδας μας, θέλουμε να διατηρούμε ζωντανή την επικοινωνία μεταξύ μας. Είμαι πάντα ανοιχτός στις απόψεις, τις ιδέες και τα σχόλιά σας. Μη διστάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας και να μας ενημερώνετε για οτιδήποτε θεωρείτε ότι μπορεί να βελτιώσει την εμπειρία σας στο σχολείο μας.
Σας ευχαριστούμε που είστε μέρος της σχολικής μας κοινότητας και ανυπομονούμε να ζήσουμε μαζί μια αξέχαστη εκπαιδευτική περιπέτεια.
Με εκτίμηση,
Παναγιώτης Γάκης

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

- Αίτηση
- Αίτηση για Όμιλο
- Δικαιολόγηση Απουσιών
- Υπεύθυνη Δήλωση
- Εγκριτικό Σημείωμα Εκδρομής
- Εγκριτικό Σημείωμα Προγράμματος