Καλώς ήρθατε στο Πρότυπο Γυμνάσιο Πατρών


Αγαπητοί μαθητές, γονείς και κηδεμόνες,

Με χαρά σας καλωσορίζουμε στο Πρότυπο Γυμνάσιο Πατρών για το νέο σχολικό έτος 2023-2024. Είμαστε ενθουσιασμένοι που σας καλωσορίζουμε στην πλέον διαδραστική και δυναμική μας εκπαιδευτική κοινότητα. Στο Πρότυπο Γυμνάσιο Πατρών, αφιερώνουμε τον εαυτό μας στην παροχή μιας εκπαιδευτικής εμπειρίας που θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε το δυναμικό σας, να ανακαλύψετε τα ενδιαφέροντά σας και να επιτύχετε στους προσωπικούς σας και ακαδημαϊκούς σας στόχους. Στο σχολείο μας, θα βρείτε μια πλούσια και ευρεία ποικιλία από μαθήματα, δραστηριότητες και προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί με προσοχή για να προάγουν την καλλιέργεια της γνώσης, της δημιουργικότητας και της κριτικής σκέψης. Εδώ στο Πρότυπο Γυμνάσιο Πατρών, επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε ένα φιλόξενο και ανοιχτό περιβάλλον όπου κάθε μαθητής θα νιώθει ασφάλεια, θα ενθαρρύνεται να εκφράσει τις ιδέες του και θα έχει την ευκαιρία να αναπτύξει τον χαρακτήρα και τις δεξιότητές του. Είμαστε πεπεισμένοι ότι μαζί θα δημιουργήσουμε ένα συναρπαστικό, εκπαιδευτικό ταξίδι που θα σας εξοπλίσει με την αυτοπεποίθηση και την προετοιμασία που χρειάζεστε για τη μελλοντική σας επιτυχία. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το Πρότυπο Γυμνάσιο Πατρών για την εκπαίδευσή σας. Ανυπομονούμε να σας συναντήσουμε όλους από κοντά και να ξεκινήσουμε αυτήν την αξέχαστη εκπαιδευτική περιπέτεια.

Με εκτίμηση, Διεύθυνση Πρότυπου Γυμνασίου Πατρών

Χαιρετισμός Διευθυντή

Αγαπητοί μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί,
Καλωσορίσατε στον ιστότοπο του σχολείου μας! Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που σας καλωσορίζω σε αυτό τον χώρο που αποτελεί μια ηλεκτρονική αντανάκλαση της κοινότητάς μας.
Στόχος μας είναι να παρέχουμε μια υψηλής ποιότητας εκπαίδευση, να εμπνέουμε και να υποστηρίζουμε τους μαθητές μας σε κάθε βήμα τους. Μέσα από αυτόν τον ιστότοπο, θα έχετε την ευκαιρία να ενημερώνεστε για τις τελευταίες ανακοινώσεις, τα εκπαιδευτικά προγράμματα, τις εκδηλώσεις και πολλά άλλα.
Η εκπαιδευτική μας ομάδα είναι αφοσιωμένη στην ανάπτυξη των δυνατοτήτων του κάθε μαθητή μας και στην προετοιμασία τους για μια επιτυχημένη και φωτεινή μέλλουσα πορεία.
Μέσω της ιστοσελίδας μας, θέλουμε να διατηρούμε ζωντανή την επικοινωνία μεταξύ μας. Είμαι πάντα ανοιχτός στις απόψεις, τις ιδέες και τα σχόλιά σας. Μη διστάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας και να μας ενημερώνετε για οτιδήποτε θεωρείτε ότι μπορεί να βελτιώσει την εμπειρία σας στο σχολείο μας.
Σας ευχαριστούμε που είστε μέρος της σχολικής μας κοινότητας και ανυπομονούμε να ζήσουμε μαζί μια αξέχαστη εκπαιδευτική περιπέτεια.
Με εκτίμηση,
Παναγιώτης Γάκης

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

- Αίτηση
- Αίτηση για Όμιλο
- Δικαιολόγηση Απουσιών
- Υπεύθυνη Δήλωση
- Εγκριτικό Σημείωμα Εκδρομής
- Εγκριτικό Σημείωμα Προγράμματος