Συνάντηση της μαθητικής επιχειρηματικής ομάδας Micro-Stories με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαΐας


Η ομάδα των MicroStories, που αποκτά συνεχώς νέα μέλη, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί στις 27/3/2024 με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαΐας, κ. Πλάτωνα Μαρλαφέκα. Μαθητές του Πρότυπου Λυκείου και Γυμνασίου Πατρών παρουσίασαν την εικονική μαθητική επιχείρηση που δημιούργησαν και λειτουργούν.

Μέσα από το επιχειρηματικό πλάνο (business plan) και το διαφημιστικό τους βίντεο ( https://www.facebook.com/gavriil.gr/videos/378365891745344/) ανέδειξαν την προσπάθειά τους να λειτουργήσουν έναν ιστότοπο με καινοτόμα χαρακτηριστικά που προάγει την φαντασία, το ταλέντο, τις επιτυχίες.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου τους συμβούλεψε και τους ενθάρρυνε για την πρωτοβουλία τους. Τόνισε επίσης την ανάγκη για υγιή επιχειρηματικότητα, με θετικό κοινωνικό πρόσημο, σε ένα ομολογουμένως δύσκολο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Το παρών έδωσε και ο διευθυντής της αναπτυξιακής του Επιμελητηρίου κ. Αθανάσιος Κούστας, που υποδέχτηκε με θέρμη τους μαθητές και τους παρότρυνε να συνεχίσουν με τα σχέδιά τους για το μέλλον.

Χαιρετισμός Διευθυντή

Αγαπητοί μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί,
Καλωσορίσατε στον ιστότοπο του σχολείου μας! Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που σας καλωσορίζω σε αυτό τον χώρο που αποτελεί μια ηλεκτρονική αντανάκλαση της κοινότητάς μας.
Στόχος μας είναι να παρέχουμε μια υψηλής ποιότητας εκπαίδευση, να εμπνέουμε και να υποστηρίζουμε τους μαθητές μας σε κάθε βήμα τους. Μέσα από αυτόν τον ιστότοπο, θα έχετε την ευκαιρία να ενημερώνεστε για τις τελευταίες ανακοινώσεις, τα εκπαιδευτικά προγράμματα, τις εκδηλώσεις και πολλά άλλα.
Η εκπαιδευτική μας ομάδα είναι αφοσιωμένη στην ανάπτυξη των δυνατοτήτων του κάθε μαθητή μας και στην προετοιμασία τους για μια επιτυχημένη και φωτεινή μέλλουσα πορεία.
Μέσω της ιστοσελίδας μας, θέλουμε να διατηρούμε ζωντανή την επικοινωνία μεταξύ μας. Είμαι πάντα ανοιχτός στις απόψεις, τις ιδέες και τα σχόλιά σας. Μη διστάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας και να μας ενημερώνετε για οτιδήποτε θεωρείτε ότι μπορεί να βελτιώσει την εμπειρία σας στο σχολείο μας.
Σας ευχαριστούμε που είστε μέρος της σχολικής μας κοινότητας και ανυπομονούμε να ζήσουμε μαζί μια αξέχαστη εκπαιδευτική περιπέτεια.
Με εκτίμηση,
Παναγιώτης Γάκης

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

- Αίτηση
- Αίτηση για Όμιλο
- Δικαιολόγηση Απουσιών
- Υπεύθυνη Δήλωση
- Εγκριτικό Σημείωμα Εκδρομής
- Εγκριτικό Σημείωμα Προγράμματος