Πρωτάθλημα σκάκι (Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας)


Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Προτύπου Γυμνασίου Πατρών μάς έκαναν άλλη μια φορά περήφανους! Η ομάδα Α (Σάσσο Λεονάρντο – Αρχηγός, Τρίγκας Κωνσταντίνος – Αναπληρωματικός Αρχηγός, Δούκας Γεώργιος, Αργυροπούλου Δέσποινα, Αλλαγές: Οικονόμου Χαράλαμπος, Χρυσοβιτσάνος Πέτρος) πήρε την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και … πάει στο Πανελλήνιο.

Η Β ομάδα (Νταγκουνάκης Ανδρέας – Αρχηγός, Αυγέρος Κωνσταντίνος, Ρουμελιώτης Διονύσης,Τρίγκα Ραφαέλα, Αλλαγές: Γιαννακόπουλος Κωνσταντίνος – Αναπληρωματικός Αρχηγός) και η Γ ομάδα (Τσαρούχης Χρήστος – Σεραφείμ – Αρχηγός, Αργυρός Γιάννης – Αναπληρωματικός Αρχηγός, Κλαμπανάς Ηρακλής, Θεοδωροπούλου Ζωή, Αλλαγές: Καλαμπούκα Ζωή) ομάδα πήρε την 4η και 5η θέση αντίστοιχα!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΜΑΣ!!!

Χαιρετισμός Διευθυντή

Αγαπητοί μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί,
Καλωσορίσατε στον ιστότοπο του σχολείου μας! Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που σας καλωσορίζω σε αυτό τον χώρο που αποτελεί μια ηλεκτρονική αντανάκλαση της κοινότητάς μας.
Στόχος μας είναι να παρέχουμε μια υψηλής ποιότητας εκπαίδευση, να εμπνέουμε και να υποστηρίζουμε τους μαθητές μας σε κάθε βήμα τους. Μέσα από αυτόν τον ιστότοπο, θα έχετε την ευκαιρία να ενημερώνεστε για τις τελευταίες ανακοινώσεις, τα εκπαιδευτικά προγράμματα, τις εκδηλώσεις και πολλά άλλα.
Η εκπαιδευτική μας ομάδα είναι αφοσιωμένη στην ανάπτυξη των δυνατοτήτων του κάθε μαθητή μας και στην προετοιμασία τους για μια επιτυχημένη και φωτεινή μέλλουσα πορεία.
Μέσω της ιστοσελίδας μας, θέλουμε να διατηρούμε ζωντανή την επικοινωνία μεταξύ μας. Είμαι πάντα ανοιχτός στις απόψεις, τις ιδέες και τα σχόλιά σας. Μη διστάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας και να μας ενημερώνετε για οτιδήποτε θεωρείτε ότι μπορεί να βελτιώσει την εμπειρία σας στο σχολείο μας.
Σας ευχαριστούμε που είστε μέρος της σχολικής μας κοινότητας και ανυπομονούμε να ζήσουμε μαζί μια αξέχαστη εκπαιδευτική περιπέτεια.
Με εκτίμηση,
Παναγιώτης Γάκης

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

- Αίτηση
- Αίτηση για Όμιλο
- Δικαιολόγηση Απουσιών
- Υπεύθυνη Δήλωση
- Εγκριτικό Σημείωμα Εκδρομής
- Εγκριτικό Σημείωμα Προγράμματος