Δειγματική Διδασκαλία στο μάθημα της γαλλικής γλώσσας


Την Τετάρτη 22 Μαΐου στο Πρότυπο Γυμνάσιο Πατρών πραγματοποιήθηκε τετράωρη δειγματική διδασκαλία στο μάθημα της γαλλικής γλώσσας με θέμα «Vous êtes invités à notre pendaison de crémaillère».

Η δειγματική διδασκαλία υλοποιήθηκε στο τμήμα Β1 από την Αναστασία Πετρολέκα, εκπαιδευτικό ΠΕ05, η οποία προετοίμασε τη διδακτική παρέμβαση με την καθοδήγηση και την υποστήριξη της Συμβούλου Εκπαίδευσης ΠΕ05, Χριστίνας Διπλάρη.

Μετά τη δειγματική διδασκαλία, η οποία παρουσιάστηκε σε εκπαιδευτικούς ΠΕ05 Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, ακολούθησε εισήγηση της Συμβούλου αναφορικά με το θεωρητικό πλαίσιο και τη μεθοδολογία και κατόπιν συζήτηση και αναστοχασμός των εκπαιδευτικών.   

Χαιρετισμός Διευθυντή

Αγαπητοί μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί,
Καλωσορίσατε στον ιστότοπο του σχολείου μας! Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που σας καλωσορίζω σε αυτό τον χώρο που αποτελεί μια ηλεκτρονική αντανάκλαση της κοινότητάς μας.
Στόχος μας είναι να παρέχουμε μια υψηλής ποιότητας εκπαίδευση, να εμπνέουμε και να υποστηρίζουμε τους μαθητές μας σε κάθε βήμα τους. Μέσα από αυτόν τον ιστότοπο, θα έχετε την ευκαιρία να ενημερώνεστε για τις τελευταίες ανακοινώσεις, τα εκπαιδευτικά προγράμματα, τις εκδηλώσεις και πολλά άλλα.
Η εκπαιδευτική μας ομάδα είναι αφοσιωμένη στην ανάπτυξη των δυνατοτήτων του κάθε μαθητή μας και στην προετοιμασία τους για μια επιτυχημένη και φωτεινή μέλλουσα πορεία.
Μέσω της ιστοσελίδας μας, θέλουμε να διατηρούμε ζωντανή την επικοινωνία μεταξύ μας. Είμαι πάντα ανοιχτός στις απόψεις, τις ιδέες και τα σχόλιά σας. Μη διστάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας και να μας ενημερώνετε για οτιδήποτε θεωρείτε ότι μπορεί να βελτιώσει την εμπειρία σας στο σχολείο μας.
Σας ευχαριστούμε που είστε μέρος της σχολικής μας κοινότητας και ανυπομονούμε να ζήσουμε μαζί μια αξέχαστη εκπαιδευτική περιπέτεια.
Με εκτίμηση,
Παναγιώτης Γάκης

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

- Αίτηση
- Αίτηση για Όμιλο
- Δικαιολόγηση Απουσιών
- Υπεύθυνη Δήλωση
- Εγκριτικό Σημείωμα Εκδρομής
- Εγκριτικό Σημείωμα Προγράμματος