ΗΜΕΡΙΔΑ


Αν θέλετε να επιμορφωθείτε σχετικά με τη χρήση μουσικής (στερεοτυπικά) “υψηλής κουλτούρας” στην εκπαίδευση μη μπείτε στον κόπο να παρακολουθήσετε την ημερίδα αυτή…. Υπάρχουν πολλές άλλες επιμορφωτικές δράσεις από τις οποίες μπορείτε να επωφεληθείτε…
Αν, όμως, θέλετε να επιμορφωθείτε σχετικά με τη χρήση μουσικής (στερεοτυπικά) “μαζικής κουλτούρας” στην εκπαίδευση, σας περιμένουμε στην ημερίδα που διοργανώνει το Πρότυπο Γυμνάσιο Πατρών την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024, ώρες 11:00 με 14:00.

  • Όσες και όσοι μπορείτε να έρθετε να παρακολουθήσετε δια ζώσης σας περιμένουμε στο Πρότυπο Γυμνάσιο Πατρών (https://maps.app.goo.gl/E6iWvFHE7caLdf2ZA )
  • Οι υπόλοιποι και οι υπόλοιπες που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε την ημερίδα αλλά σας είναι δύσκολο να έρθετε στο σχολείο μας σας περιμένουμε διαδικτυακά στον ιστότοπο:  https://minedu-secondary.webex.com/meet/jennykaroumpali

Θερμή παράκληση όπως συμπληρωθεί  η φόρμα συμμετοχής που υπάρχει στον ιστότοπο: https://forms.gle/ujfXP81UNYQhYyV4A  μέχρι και  τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024 από τα άτομα όπου επιθυμούν να παρακολουθήσουν αυτήν την ημερίδα.

Χαιρετισμός Διευθυντή

Αγαπητοί μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί,
Καλωσορίσατε στον ιστότοπο του σχολείου μας! Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που σας καλωσορίζω σε αυτό τον χώρο που αποτελεί μια ηλεκτρονική αντανάκλαση της κοινότητάς μας.
Στόχος μας είναι να παρέχουμε μια υψηλής ποιότητας εκπαίδευση, να εμπνέουμε και να υποστηρίζουμε τους μαθητές μας σε κάθε βήμα τους. Μέσα από αυτόν τον ιστότοπο, θα έχετε την ευκαιρία να ενημερώνεστε για τις τελευταίες ανακοινώσεις, τα εκπαιδευτικά προγράμματα, τις εκδηλώσεις και πολλά άλλα.
Η εκπαιδευτική μας ομάδα είναι αφοσιωμένη στην ανάπτυξη των δυνατοτήτων του κάθε μαθητή μας και στην προετοιμασία τους για μια επιτυχημένη και φωτεινή μέλλουσα πορεία.
Μέσω της ιστοσελίδας μας, θέλουμε να διατηρούμε ζωντανή την επικοινωνία μεταξύ μας. Είμαι πάντα ανοιχτός στις απόψεις, τις ιδέες και τα σχόλιά σας. Μη διστάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας και να μας ενημερώνετε για οτιδήποτε θεωρείτε ότι μπορεί να βελτιώσει την εμπειρία σας στο σχολείο μας.
Σας ευχαριστούμε που είστε μέρος της σχολικής μας κοινότητας και ανυπομονούμε να ζήσουμε μαζί μια αξέχαστη εκπαιδευτική περιπέτεια.
Με εκτίμηση,
Παναγιώτης Γάκης

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

- Αίτηση
- Αίτηση για Όμιλο
- Δικαιολόγηση Απουσιών
- Υπεύθυνη Δήλωση
- Εγκριτικό Σημείωμα Εκδρομής
- Εγκριτικό Σημείωμα Προγράμματος