ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ


Το Πειραματικό Γυμνάσιο Πατρών σας προσκαλεί στην παρουσίαση των Πολιτιστικών Προγραμμάτων με θέμα τη «Νεοελληνική Σάτιρα»  που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Σχολείου τη Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017, στις 6.30 μ.μ.

Στο πλαίσιο αυτό θα δοθεί θεατρική παράσταση, με βάση τα έργα του Δημήτρη Ψαθά «Ζητείται Ψεύτης» και «Φον Δημητράκης».

Μετά την ολοκλήρωση της θεατρικής παράστασης, θα πραγματοποιηθεί, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, η γιορτή αποφοίτησης της Γ΄ Τάξης του Σχολείου μας.

Σας περιμένουμε όλους !!!

Χαιρετισμός Διευθυντή

Αγαπητοί μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί,
Καλωσορίσατε στον ιστότοπο του σχολείου μας! Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που σας καλωσορίζω σε αυτό τον χώρο που αποτελεί μια ηλεκτρονική αντανάκλαση της κοινότητάς μας.
Στόχος μας είναι να παρέχουμε μια υψηλής ποιότητας εκπαίδευση, να εμπνέουμε και να υποστηρίζουμε τους μαθητές μας σε κάθε βήμα τους. Μέσα από αυτόν τον ιστότοπο, θα έχετε την ευκαιρία να ενημερώνεστε για τις τελευταίες ανακοινώσεις, τα εκπαιδευτικά προγράμματα, τις εκδηλώσεις και πολλά άλλα.
Η εκπαιδευτική μας ομάδα είναι αφοσιωμένη στην ανάπτυξη των δυνατοτήτων του κάθε μαθητή μας και στην προετοιμασία τους για μια επιτυχημένη και φωτεινή μέλλουσα πορεία.
Μέσω της ιστοσελίδας μας, θέλουμε να διατηρούμε ζωντανή την επικοινωνία μεταξύ μας. Είμαι πάντα ανοιχτός στις απόψεις, τις ιδέες και τα σχόλιά σας. Μη διστάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας και να μας ενημερώνετε για οτιδήποτε θεωρείτε ότι μπορεί να βελτιώσει την εμπειρία σας στο σχολείο μας.
Σας ευχαριστούμε που είστε μέρος της σχολικής μας κοινότητας και ανυπομονούμε να ζήσουμε μαζί μια αξέχαστη εκπαιδευτική περιπέτεια.
Με εκτίμηση,
Παναγιώτης Γάκης

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

- Αίτηση
- Αίτηση για Όμιλο
- Δικαιολόγηση Απουσιών
- Υπεύθυνη Δήλωση
- Εγκριτικό Σημείωμα Εκδρομής
- Εγκριτικό Σημείωμα Προγράμματος