ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ


Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/-τριών του σχολείου μας, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη συγκινητική ανταπόκρισή σας στο κάλεσμα αλληλεγγύης του σχολείου για τη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πλημμυροπαθείς. Θεωρώ ότι ήταν το καλύτερο μάθημα και μήνυμα ανθρωπιάς του σχολείου προς τους μαθητές/-τριές μας.
Η σκέψη μας είναι στην πληγωμένη Θεσσαλία και ευχόμαστε γρήγορη επούλωση των πληγών της πλημμύρας.


Η παράδοση των ειδών θα γίνει την Παρασκευή 22/9 με ευθύνη των εκπαιδευτικών κ. Κατσιγιάννη Ελένης και κ. Λίτινα Αντώνη, οι οποίοι και συντόνισαν την όλη διαδικασία.

Χαιρετισμός Διευθυντή

Αγαπητοί μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί,
Καλωσορίσατε στον ιστότοπο του σχολείου μας! Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που σας καλωσορίζω σε αυτό τον χώρο που αποτελεί μια ηλεκτρονική αντανάκλαση της κοινότητάς μας.
Στόχος μας είναι να παρέχουμε μια υψηλής ποιότητας εκπαίδευση, να εμπνέουμε και να υποστηρίζουμε τους μαθητές μας σε κάθε βήμα τους. Μέσα από αυτόν τον ιστότοπο, θα έχετε την ευκαιρία να ενημερώνεστε για τις τελευταίες ανακοινώσεις, τα εκπαιδευτικά προγράμματα, τις εκδηλώσεις και πολλά άλλα.
Η εκπαιδευτική μας ομάδα είναι αφοσιωμένη στην ανάπτυξη των δυνατοτήτων του κάθε μαθητή μας και στην προετοιμασία τους για μια επιτυχημένη και φωτεινή μέλλουσα πορεία.
Μέσω της ιστοσελίδας μας, θέλουμε να διατηρούμε ζωντανή την επικοινωνία μεταξύ μας. Είμαι πάντα ανοιχτός στις απόψεις, τις ιδέες και τα σχόλιά σας. Μη διστάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας και να μας ενημερώνετε για οτιδήποτε θεωρείτε ότι μπορεί να βελτιώσει την εμπειρία σας στο σχολείο μας.
Σας ευχαριστούμε που είστε μέρος της σχολικής μας κοινότητας και ανυπομονούμε να ζήσουμε μαζί μια αξέχαστη εκπαιδευτική περιπέτεια.
Με εκτίμηση,
Παναγιώτης Γάκης

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

- Αίτηση
- Αίτηση για Όμιλο
- Δικαιολόγηση Απουσιών
- Υπεύθυνη Δήλωση
- Εγκριτικό Σημείωμα Εκδρομής
- Εγκριτικό Σημείωμα Προγράμματος