ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ


Τη σχολική χρονιά 2023-2024 θα υλοποιηθεί τμήμα ενισχυτικής διδασκαλίας στο Μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας (2 ώρες) για τους μαθητές και μαθήτριες της Γ΄ Γυμνασίου. Υπεύθυνη υλοποίησης είναι η εκπαιδευτικός κ. Κατσιγιάννη Ελένη.

Η ενισχυτική διδασκαλία είναι υποστηρικτική για όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες και είναι σχεδιασμένη για να καλύψει πλήρως τις μαθησιακές ανάγκες όλων των μαθητών – μαθητριών.

Όποιος γονέας – κηδεμόνας επιθυμεί να στείλει στο e-mail του σχολείου μέχρι την Παρασκευή (20/10/2023) ένα απλό e-mail στο οποίο θα δηλώνει την πρόθεση συμμετοχής του μαθητή ή μαθήτριας στο τμήμα ενισχυτικής διδασκαλίας.

Χαιρετισμός Διευθυντή

Αγαπητοί μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί,
Καλωσορίσατε στον ιστότοπο του σχολείου μας! Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που σας καλωσορίζω σε αυτό τον χώρο που αποτελεί μια ηλεκτρονική αντανάκλαση της κοινότητάς μας.
Στόχος μας είναι να παρέχουμε μια υψηλής ποιότητας εκπαίδευση, να εμπνέουμε και να υποστηρίζουμε τους μαθητές μας σε κάθε βήμα τους. Μέσα από αυτόν τον ιστότοπο, θα έχετε την ευκαιρία να ενημερώνεστε για τις τελευταίες ανακοινώσεις, τα εκπαιδευτικά προγράμματα, τις εκδηλώσεις και πολλά άλλα.
Η εκπαιδευτική μας ομάδα είναι αφοσιωμένη στην ανάπτυξη των δυνατοτήτων του κάθε μαθητή μας και στην προετοιμασία τους για μια επιτυχημένη και φωτεινή μέλλουσα πορεία.
Μέσω της ιστοσελίδας μας, θέλουμε να διατηρούμε ζωντανή την επικοινωνία μεταξύ μας. Είμαι πάντα ανοιχτός στις απόψεις, τις ιδέες και τα σχόλιά σας. Μη διστάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας και να μας ενημερώνετε για οτιδήποτε θεωρείτε ότι μπορεί να βελτιώσει την εμπειρία σας στο σχολείο μας.
Σας ευχαριστούμε που είστε μέρος της σχολικής μας κοινότητας και ανυπομονούμε να ζήσουμε μαζί μια αξέχαστη εκπαιδευτική περιπέτεια.
Με εκτίμηση,
Παναγιώτης Γάκης

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

- Αίτηση
- Αίτηση για Όμιλο
- Δικαιολόγηση Απουσιών
- Υπεύθυνη Δήλωση
- Εγκριτικό Σημείωμα Εκδρομής
- Εγκριτικό Σημείωμα Προγράμματος