Εορτασμός Ευρωπαϊκής Ημέρας Γλωσσών


Την Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας (ΜΕΤ) του Πανεπιστημίου Πατρών σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδας στην Πάτρα, το Διδασκαλείο Ξένων Γλωσσών του Πανεπιστημίου Πατρών, τον Εθνικό Οργανισμό Υποστήριξης της δράσης eTwinning και τους Συμβούλους Εκπαίδευσης Αγγλικής και Γαλλικής Γλώσσας (περιοχές Αχαΐας και Ηλείας), ο Εορτασμός της Ευρωπαϊκής Ημέρας Γλωσσών με τίτλο «Λέμε Ναι στις γλώσσες». Στην εκδήλωση αυτή δέκα μαθήτριες του σχολείου μας παρουσίασαν διαδικτυακά το ξενόγλωσσο τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού schoolpress που υλοποιήθηκε την προηγούμενη σχολική χρονιά (2022-2023). Το περιοδικό ήταν αφιερωμένο στις χειμωνιάτικες γιορτές και περιλάμβανε θέματα και στις τρείς ξένες γλώσσες που διδάσκονται στο γυμνάσιο: αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά.

Συγχαρητήρια στις μαθήτριές μας για τη συμμετοχή τους στη δράση και την άψογη παρουσίαση στον Εορτασμό των Γλωσσών.

Δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης ΕΔΩ:

Συμμετέχουσες μαθήτριες: 

Λυδία Μπράτη (Γ1), Ανδριανή Νιαράκη (Γ1), 

Αθηνά Τριτάρη (Γ2), Βασιλική Παπουτσή (Γ2),

Αγγελική Σερέτη (Γ3), 

Βασιλική-Ιωάννα Παναγιωτοπούλου (Β1), Γεωργία Πέττα (Β1), Ιόλη-Γρηγορία Ζαφειροπούλου (Β1), Λυδία Μήλλα (Β1), 

Κωνσταντίνα Νάκα (Β3). 

Συμμετέχουσες εκπαιδευτικοί:

Αναστασία Πετρολέκα, ΠΕ05 (υπεύθυνη εκπαιδευτικός),

Μαρία Μωραΐτη, ΠΕ06,

Μαρία Γούβη, ΠΕ07.

Χαιρετισμός Διευθυντή

Αγαπητοί μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί,
Καλωσορίσατε στον ιστότοπο του σχολείου μας! Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που σας καλωσορίζω σε αυτό τον χώρο που αποτελεί μια ηλεκτρονική αντανάκλαση της κοινότητάς μας.
Στόχος μας είναι να παρέχουμε μια υψηλής ποιότητας εκπαίδευση, να εμπνέουμε και να υποστηρίζουμε τους μαθητές μας σε κάθε βήμα τους. Μέσα από αυτόν τον ιστότοπο, θα έχετε την ευκαιρία να ενημερώνεστε για τις τελευταίες ανακοινώσεις, τα εκπαιδευτικά προγράμματα, τις εκδηλώσεις και πολλά άλλα.
Η εκπαιδευτική μας ομάδα είναι αφοσιωμένη στην ανάπτυξη των δυνατοτήτων του κάθε μαθητή μας και στην προετοιμασία τους για μια επιτυχημένη και φωτεινή μέλλουσα πορεία.
Μέσω της ιστοσελίδας μας, θέλουμε να διατηρούμε ζωντανή την επικοινωνία μεταξύ μας. Είμαι πάντα ανοιχτός στις απόψεις, τις ιδέες και τα σχόλιά σας. Μη διστάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας και να μας ενημερώνετε για οτιδήποτε θεωρείτε ότι μπορεί να βελτιώσει την εμπειρία σας στο σχολείο μας.
Σας ευχαριστούμε που είστε μέρος της σχολικής μας κοινότητας και ανυπομονούμε να ζήσουμε μαζί μια αξέχαστη εκπαιδευτική περιπέτεια.
Με εκτίμηση,
Παναγιώτης Γάκης

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

- Αίτηση
- Αίτηση για Όμιλο
- Δικαιολόγηση Απουσιών
- Υπεύθυνη Δήλωση
- Εγκριτικό Σημείωμα Εκδρομής
- Εγκριτικό Σημείωμα Προγράμματος