ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ  ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ Make-A-Wish («Κάνε μια Ευχή» )


Αγαπητοί Γονείς,

    Το σχολείο μας, στην προσπάθειά του να συμβάλει στην ευαισθητοποίηση του μαθητικού του δυναμικού σε κοινωνικά ζητήματα, έχει εντάξει στις πρωτοβουλίες κοινωνικού χαρακτήρα που πρόκειται να υλοποιήσει την οικονομική ενίσχυση του ελληνικού παραρτήματος του Make-A-Wish («Κάνε μια Ευχή»). Το εν λόγω πρόγραμμα συμπληρώνει φέτος είκοσι πέντε χρόνια επιτυχούς λειτουργίας. Γι’ αυτό και σας παρακαλούμε να ενισχύσετε την προσπάθεια των παιδιών σας, μαθητών και μαθητριών μας, να συγκεντρώσουν χρήματα για τον ιερό αυτό σκοπό μέχρι και την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024.

     Με την ελπίδα ότι θα ανταποκριθείτε και πάλι στο φιλανθρωπικό αυτό κάλεσμα του σχολείου μας, σας ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων.

Χαιρετισμός Διευθυντή

Αγαπητοί μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί,
Καλωσορίσατε στον ιστότοπο του σχολείου μας! Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που σας καλωσορίζω σε αυτό τον χώρο που αποτελεί μια ηλεκτρονική αντανάκλαση της κοινότητάς μας.
Στόχος μας είναι να παρέχουμε μια υψηλής ποιότητας εκπαίδευση, να εμπνέουμε και να υποστηρίζουμε τους μαθητές μας σε κάθε βήμα τους. Μέσα από αυτόν τον ιστότοπο, θα έχετε την ευκαιρία να ενημερώνεστε για τις τελευταίες ανακοινώσεις, τα εκπαιδευτικά προγράμματα, τις εκδηλώσεις και πολλά άλλα.
Η εκπαιδευτική μας ομάδα είναι αφοσιωμένη στην ανάπτυξη των δυνατοτήτων του κάθε μαθητή μας και στην προετοιμασία τους για μια επιτυχημένη και φωτεινή μέλλουσα πορεία.
Μέσω της ιστοσελίδας μας, θέλουμε να διατηρούμε ζωντανή την επικοινωνία μεταξύ μας. Είμαι πάντα ανοιχτός στις απόψεις, τις ιδέες και τα σχόλιά σας. Μη διστάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας και να μας ενημερώνετε για οτιδήποτε θεωρείτε ότι μπορεί να βελτιώσει την εμπειρία σας στο σχολείο μας.
Σας ευχαριστούμε που είστε μέρος της σχολικής μας κοινότητας και ανυπομονούμε να ζήσουμε μαζί μια αξέχαστη εκπαιδευτική περιπέτεια.
Με εκτίμηση,
Παναγιώτης Γάκης

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

- Αίτηση
- Αίτηση για Όμιλο
- Δικαιολόγηση Απουσιών
- Υπεύθυνη Δήλωση
- Εγκριτικό Σημείωμα Εκδρομής
- Εγκριτικό Σημείωμα Προγράμματος