‘ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ’


Ολοκληρώθηκαν οι τηλεδιασκέψεις ομάδας μαθητών του ομίλου Οικονομίας με τον inspirational mentor που είχε οριστεί μέσα από το πρόγραμμα Ja-Greece “Εικονική επιχείρηση”.

Inspirational Mentor ορίστηκε για το σχολείο μας ο κ. Περδικάρης Αιμίλιος που είναι δημοσιογράφος και πρόεδρος του ΑΠΕ (Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων).

Οι μαθητές στις 5.12.23 και 29.1.24 συνομίλησαν μαζί του και του εξέθεσαν απορίες, προβληματισμούς για την επαγγελματική τους πορεία και το επιχειρηματικό project που τρέχουν φέτος στο σχολείο (Micro-Stories).

Από την πλευρά του ο κ. Περδικάρης απάντησε με πολύ φιλική διάθεση στις απορίες, παρότρυνε τους μαθητές και τους συμβούλευσε για τα πρώτα τους επιχειρηματικά βήματα.

Επόμενος σταθμός της ομάδας Micro-Stories, η επιχειρηματική έκθεση στο mall της Αθήνας.

Υπεύθυνος εκπαιδευτικός: κ. Γαβριήλ Κωνσταντίνος

Χαιρετισμός Διευθυντή

Αγαπητοί μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί,
Καλωσορίσατε στον ιστότοπο του σχολείου μας! Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που σας καλωσορίζω σε αυτό τον χώρο που αποτελεί μια ηλεκτρονική αντανάκλαση της κοινότητάς μας.
Στόχος μας είναι να παρέχουμε μια υψηλής ποιότητας εκπαίδευση, να εμπνέουμε και να υποστηρίζουμε τους μαθητές μας σε κάθε βήμα τους. Μέσα από αυτόν τον ιστότοπο, θα έχετε την ευκαιρία να ενημερώνεστε για τις τελευταίες ανακοινώσεις, τα εκπαιδευτικά προγράμματα, τις εκδηλώσεις και πολλά άλλα.
Η εκπαιδευτική μας ομάδα είναι αφοσιωμένη στην ανάπτυξη των δυνατοτήτων του κάθε μαθητή μας και στην προετοιμασία τους για μια επιτυχημένη και φωτεινή μέλλουσα πορεία.
Μέσω της ιστοσελίδας μας, θέλουμε να διατηρούμε ζωντανή την επικοινωνία μεταξύ μας. Είμαι πάντα ανοιχτός στις απόψεις, τις ιδέες και τα σχόλιά σας. Μη διστάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας και να μας ενημερώνετε για οτιδήποτε θεωρείτε ότι μπορεί να βελτιώσει την εμπειρία σας στο σχολείο μας.
Σας ευχαριστούμε που είστε μέρος της σχολικής μας κοινότητας και ανυπομονούμε να ζήσουμε μαζί μια αξέχαστη εκπαιδευτική περιπέτεια.
Με εκτίμηση,
Παναγιώτης Γάκης

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

- Αίτηση
- Αίτηση για Όμιλο
- Δικαιολόγηση Απουσιών
- Υπεύθυνη Δήλωση
- Εγκριτικό Σημείωμα Εκδρομής
- Εγκριτικό Σημείωμα Προγράμματος