Συλλογή  βιβλίων για τη σχολική βιβλιοθήκη


Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Στην προσπάθειά μας να καλλιεργήσουμε τη φιλαναγνωσία των παιδιών μας, σας παρακαλούμε να στηρίξετε ακόμη μία πρωτοβουλία μας συμμετέχοντας στη συλλογή βιβλίων.

Εάν έχετε λογοτεχνικά βιβλία κατάλληλα για παιδιά Γυμνασίου, που δε χρειάζεστε και είναι σε καλή κατάσταση, μπορείτε να τα προσφέρετε στη βιβλιοθήκη του σχολείου μας.

Μη διστάσετε να εμπλέξετε τα παιδιά σας στη διαδικασία της επιλογής του βιβλίου.  Έτσι τα παιδιά  θα  έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την ανάγνωση βιβλίων που διάβασαν και αγάπησαν οι συμμαθητές και οι συμμαθήτριές τους! 

Τα βιβλία θα συγκεντρώνονται σε κάθε τμήμα από την Πέμπτη, 4 Απριλίου, έως και την Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκρισή σας στο κάλεσμά μας!

Συντονιστές της δράσης: π. Ευάγγελος Πριγκιπάκης,  κ. Ελένη Κατσιγιάννη

Χαιρετισμός Διευθυντή

Αγαπητοί μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί,
Καλωσορίσατε στον ιστότοπο του σχολείου μας! Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που σας καλωσορίζω σε αυτό τον χώρο που αποτελεί μια ηλεκτρονική αντανάκλαση της κοινότητάς μας.
Στόχος μας είναι να παρέχουμε μια υψηλής ποιότητας εκπαίδευση, να εμπνέουμε και να υποστηρίζουμε τους μαθητές μας σε κάθε βήμα τους. Μέσα από αυτόν τον ιστότοπο, θα έχετε την ευκαιρία να ενημερώνεστε για τις τελευταίες ανακοινώσεις, τα εκπαιδευτικά προγράμματα, τις εκδηλώσεις και πολλά άλλα.
Η εκπαιδευτική μας ομάδα είναι αφοσιωμένη στην ανάπτυξη των δυνατοτήτων του κάθε μαθητή μας και στην προετοιμασία τους για μια επιτυχημένη και φωτεινή μέλλουσα πορεία.
Μέσω της ιστοσελίδας μας, θέλουμε να διατηρούμε ζωντανή την επικοινωνία μεταξύ μας. Είμαι πάντα ανοιχτός στις απόψεις, τις ιδέες και τα σχόλιά σας. Μη διστάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας και να μας ενημερώνετε για οτιδήποτε θεωρείτε ότι μπορεί να βελτιώσει την εμπειρία σας στο σχολείο μας.
Σας ευχαριστούμε που είστε μέρος της σχολικής μας κοινότητας και ανυπομονούμε να ζήσουμε μαζί μια αξέχαστη εκπαιδευτική περιπέτεια.
Με εκτίμηση,
Παναγιώτης Γάκης

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

- Αίτηση
- Αίτηση για Όμιλο
- Δικαιολόγηση Απουσιών
- Υπεύθυνη Δήλωση
- Εγκριτικό Σημείωμα Εκδρομής
- Εγκριτικό Σημείωμα Προγράμματος