Εθνικός Διαγωνισμός Γαλλοφωνίας


Οι μαθητές του τμήματος Α2 βραβεύτηκαν για τη συμμετοχή τους στον Εθνικό Διαγωνισμό Γαλλοφωνίας  (Φορέας διοργάνωσης: Γαλλικό Ινστιτούτο) με θέμα «Η δική μας συλλογή ονείρων και ανακαλύψεων» (Notre Collection de rêves et de découvertes) στην κατηγορία Ατλαντίς «Νησιώτικα Όνειρα» (Επίπεδο γλωσσομάθειας Α1). (1ο βραβείο εκτός Αττικής)

Οι μαθητές του τμήματος Β1: Γιάνναρου Βασιλική, Διακάκη-Βλάχου Ανέζα, Δρούκα Ζωή, Δροσοπούλου Αικατερίνη, Ευθυμίου-Μούζουρας Ορφέας, Καμαριανάκη Αδαμαντία, Κανταρτζόπουλος Άγγελος, Κολοκύθας Ιωάννης, Κούλη Αθανασία, Κωνσταντακόπουλος Χρήστος, Μήτσης Βασίλειος και Μπαρούχας Ευάγγελος βραβεύτηκαν για τη συμμετοχή τους στον Εθνικό Διαγωνισμό Γαλλοφωνίας  (Φορέας διοργάνωσης: Γαλλικό Ινστιτούτο) με θέμα «Η δική μας συλλογή ονείρων και ανακαλύψεων» (Notre Collection de rêves et de découvertes) στην κατηγορία Κέφι «Το δικό μας σημειωματάριο μικρών απολαύσεων» (επίπεδο γλωσσομάθειας Α2). (1ο βραβείο εκτός Αττικής)

Ο σκοπός του διαγωνισμού αυτού ήταν η δημιουργία ενός ασυνήθιστου εικονικού τουριστικού οδηγού της Ελλάδας, η ανάδειξη της ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς καθώς και της γαλλικής γλώσσας μέσα από τις μαθητικές δημιουργίες.

Στο επίπεδο Α1 οι μαθητές/τριες επινόησαν μια διαδρομή εξερεύνησης ενός φανταστικού ελληνικού νησιού και δημιούργησαν ένα μικρό βιβλίο με κείμενα και εικαστικά έργα. Δείτε εδώ τις δημιουργίες των μαθητών/τριών: https://drive.google.com/file/d/1JJTsdLl62u2vYktAUe3KWUOUXZXv_IRj/view?usp=sharing

Στο επίπεδο Α2 οι μαθητές/τριες δημιούργησαν ένα μικρό βιβλίο όπου παρουσίασαν με κείμενα και ζωγραφιές μικρές ευτυχισμένες στιγμές της ζωής και των διακοπών τους πριν από την περίοδο της καραντίνας. Δείτε εδώ τις δημιουργίες των μαθητών/τριών: https://drive.google.com/file/d/1tVqvi5sDXEsEIBfpxKZqAh9BnQdhROKG/view?usp=sharing

Συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες για τον χρόνο που αφιέρωσαν παρά τις δυσκολίες της φετινής χρονιάς λόγω της πανδημίας, για τις καλλιτεχνικές και γλωσσικές τους δημιουργίες και τη διάκρισή τους στο Διαγωνισμό!

Υπεύθυνη καθηγήτρια, ΠΕ05

Πετρολέκα Αναστασία

Χαιρετισμός Διευθυντή

Αγαπητοί μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί,
Καλωσορίσατε στον ιστότοπο του σχολείου μας! Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που σας καλωσορίζω σε αυτό τον χώρο που αποτελεί μια ηλεκτρονική αντανάκλαση της κοινότητάς μας.
Στόχος μας είναι να παρέχουμε μια υψηλής ποιότητας εκπαίδευση, να εμπνέουμε και να υποστηρίζουμε τους μαθητές μας σε κάθε βήμα τους. Μέσα από αυτόν τον ιστότοπο, θα έχετε την ευκαιρία να ενημερώνεστε για τις τελευταίες ανακοινώσεις, τα εκπαιδευτικά προγράμματα, τις εκδηλώσεις και πολλά άλλα.
Η εκπαιδευτική μας ομάδα είναι αφοσιωμένη στην ανάπτυξη των δυνατοτήτων του κάθε μαθητή μας και στην προετοιμασία τους για μια επιτυχημένη και φωτεινή μέλλουσα πορεία.
Μέσω της ιστοσελίδας μας, θέλουμε να διατηρούμε ζωντανή την επικοινωνία μεταξύ μας. Είμαι πάντα ανοιχτός στις απόψεις, τις ιδέες και τα σχόλιά σας. Μη διστάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας και να μας ενημερώνετε για οτιδήποτε θεωρείτε ότι μπορεί να βελτιώσει την εμπειρία σας στο σχολείο μας.
Σας ευχαριστούμε που είστε μέρος της σχολικής μας κοινότητας και ανυπομονούμε να ζήσουμε μαζί μια αξέχαστη εκπαιδευτική περιπέτεια.
Με εκτίμηση,
Παναγιώτης Γάκης

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

- Αίτηση
- Αίτηση για Όμιλο
- Δικαιολόγηση Απουσιών
- Υπεύθυνη Δήλωση
- Εγκριτικό Σημείωμα Εκδρομής
- Εγκριτικό Σημείωμα Προγράμματος