Διάκριση μαθήτριας στο 9ο ATSMUN


Το σχολείο μας συμμετείχε στο 9o ATSMUN, τη μεγάλη διεθνή μαθητική διοργάνωση που αποτελεί προσομοίωση των Συνεδριάσεων τού Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (MUN = Model United Nations Conference). Συμμετείχε ο όμιλος του φιλολογικού – ρητορικού εργαστηρίου με υπεύθυνες εκπαιδευτικούς τις κ. Ποταμιάνου Θεανώ, Καραμπέτσου Ειρήνη κλ. ΠΕ02 και Μωραΐτη Μαρία κλ. ΠΕ06 οι οποίες και προετοίμασαν άψογα τους μαθητές/-τριες.

Η παρουσία όλων των μαθητών/-τριών ήταν εξαιρετική. Το σχολείο συγχαίρει όλη την αποστολή και ιδιαιτέρως τη μαθήτρια του Β2, Γιαννακοπούλου Δήμητρα η οποία πήρε εύφημο μνεία ως δεύτερη καλύτερη συμμετοχή στην επιτροπή της (UNICEF), εκπροσωπώντας το Ηνωμένο Βασίλειο.

Χαιρετισμός Διευθυντή

Αγαπητοί μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί,
Καλωσορίσατε στον ιστότοπο του σχολείου μας! Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που σας καλωσορίζω σε αυτό τον χώρο που αποτελεί μια ηλεκτρονική αντανάκλαση της κοινότητάς μας.
Στόχος μας είναι να παρέχουμε μια υψηλής ποιότητας εκπαίδευση, να εμπνέουμε και να υποστηρίζουμε τους μαθητές μας σε κάθε βήμα τους. Μέσα από αυτόν τον ιστότοπο, θα έχετε την ευκαιρία να ενημερώνεστε για τις τελευταίες ανακοινώσεις, τα εκπαιδευτικά προγράμματα, τις εκδηλώσεις και πολλά άλλα.
Η εκπαιδευτική μας ομάδα είναι αφοσιωμένη στην ανάπτυξη των δυνατοτήτων του κάθε μαθητή μας και στην προετοιμασία τους για μια επιτυχημένη και φωτεινή μέλλουσα πορεία.
Μέσω της ιστοσελίδας μας, θέλουμε να διατηρούμε ζωντανή την επικοινωνία μεταξύ μας. Είμαι πάντα ανοιχτός στις απόψεις, τις ιδέες και τα σχόλιά σας. Μη διστάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας και να μας ενημερώνετε για οτιδήποτε θεωρείτε ότι μπορεί να βελτιώσει την εμπειρία σας στο σχολείο μας.
Σας ευχαριστούμε που είστε μέρος της σχολικής μας κοινότητας και ανυπομονούμε να ζήσουμε μαζί μια αξέχαστη εκπαιδευτική περιπέτεια.
Με εκτίμηση,
Παναγιώτης Γάκης

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

- Αίτηση
- Αίτηση για Όμιλο
- Δικαιολόγηση Απουσιών
- Υπεύθυνη Δήλωση
- Εγκριτικό Σημείωμα Εκδρομής
- Εγκριτικό Σημείωμα Προγράμματος