ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Στις 15 Νοεμβρίου 2023 οι μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου του σχολείου μας, με συνοδούς εκπαιδευτικούς τους κ. Γαβριήλ Κωνσταντίνο, κ. Καρασταμάτη Καλλιρρόη, κ. Λίτινα Αντώνη και Καρούμπαλη Ευγενία, είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τη Βουλή των Ελλήνων. Η επίσκεψη ξεκίνησε με την προβολή εκπαιδευτικού βίντεο σε ειδική αίθουσα με θέμα την ιστορία του κτηρίου της Βουλής, τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας της καθώς και την αξία της Βουλής και της Δημοκρατίας. Η ξενάγηση οδήγησε τους μαθητές μας στα θεωρεία της αίθουσας της ολομέλειας της Βουλής, όπου και παρακολούθησαν μια ενδιαφέρουσα συνεδρίαση. Ήταν μια ξεχωριστή επίσκεψη που εντυπωσίασε μαθητές και εκπαιδευτικούς αφιερωμένη  στις αρχές της ενότητας, της ισότητας και της Δημοκρατίας… 
” .. και καλείται το πολίτευμά μας Δημοκρατία, γιατί η κυβέρνηση δεν βρίσκεται στα χέρια των ολίγων, βρίσκεται στα χέρια των πολλών”.  Περικλής, Επιτάφιος.

Χαιρετισμός Διευθυντή

Αγαπητοί μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί,
Καλωσορίσατε στον ιστότοπο του σχολείου μας! Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που σας καλωσορίζω σε αυτό τον χώρο που αποτελεί μια ηλεκτρονική αντανάκλαση της κοινότητάς μας.
Στόχος μας είναι να παρέχουμε μια υψηλής ποιότητας εκπαίδευση, να εμπνέουμε και να υποστηρίζουμε τους μαθητές μας σε κάθε βήμα τους. Μέσα από αυτόν τον ιστότοπο, θα έχετε την ευκαιρία να ενημερώνεστε για τις τελευταίες ανακοινώσεις, τα εκπαιδευτικά προγράμματα, τις εκδηλώσεις και πολλά άλλα.
Η εκπαιδευτική μας ομάδα είναι αφοσιωμένη στην ανάπτυξη των δυνατοτήτων του κάθε μαθητή μας και στην προετοιμασία τους για μια επιτυχημένη και φωτεινή μέλλουσα πορεία.
Μέσω της ιστοσελίδας μας, θέλουμε να διατηρούμε ζωντανή την επικοινωνία μεταξύ μας. Είμαι πάντα ανοιχτός στις απόψεις, τις ιδέες και τα σχόλιά σας. Μη διστάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας και να μας ενημερώνετε για οτιδήποτε θεωρείτε ότι μπορεί να βελτιώσει την εμπειρία σας στο σχολείο μας.
Σας ευχαριστούμε που είστε μέρος της σχολικής μας κοινότητας και ανυπομονούμε να ζήσουμε μαζί μια αξέχαστη εκπαιδευτική περιπέτεια.
Με εκτίμηση,
Παναγιώτης Γάκης

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

- Αίτηση
- Αίτηση για Όμιλο
- Δικαιολόγηση Απουσιών
- Υπεύθυνη Δήλωση
- Εγκριτικό Σημείωμα Εκδρομής
- Εγκριτικό Σημείωμα Προγράμματος